__ Onze Service __ 

1/6
De Basis voor onze samenwerking

 

Elk project begint met het vaststellen van doel, tijdspanne en middelen. Een gedegen intake is nodig om de bestaande systematiek te leren kennen.

 

We kijken mee in de organisatie en stellen vragen aan alle deelnemers in elk proces. Van management tot en met  uitvoerders. Zo krijgen we inzicht in wat er speelt en waar het haakt.

[ Doelstelling / Gedegen Intake / Systematiek / Alle Lagen / Inzicht ]

 

De kern van onze aanpak

Het probleem kennen = het probleem oplossen. Niet doen alsof, negeren of uitstellen: de bekende menselijke gedragingen die het bereiken van het doel vertragen of zelfs verhinderen.

Daarom zal Pi-Day vragen, luisteren, nog eens vragen en terugschakelen. Begrip leidt tot een gedegen advies. Een gedegen advies geeft jou het stappenplan om zelf de gewenste veranderingen en verbeteringen te verwezenlijken.

Pi-Day kan je daarin krachtig ondersteunen.

[ Kennen = Oplossen / Doelgericht / Vragen en Luisteren / Ondersteuning ]

 

De Aanpak

 

Het slagen van elk project hangt af van een duidelijke doelstelling, budgettering, een verantwoorde planning inclusief risico- en timemanagement, traceerbare invulling met turfmomenten en controle.

 

Pi-Day zorgt voor de projectmanager die de vinger aan de pols houdt en op de juiste momenten de teugels laat vieren of aantrekt.

De focus moet op de doelstelling liggen en blijven liggen.

Wij zijn denkers én doeners!

[ Doelstelling / Plan van Aanpak / Project Management / Focus / Doeners ]

 

Ook voor jou?

 

Wat kan Pi-Day voor jou en je organisatie betekenen?

Om hier invulling aan te kunnen geven willen wij graag van je weten wat er voor de toekomst op je wensenlijstje staat en van welke verbeteringen je droomt. 

Om je letterlijk alvast aan de taart te laten proeven komen we graag bij je langs om kennis te maken en te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.   

Pi-Day Proces Improvement

[ Doelen / Mogelijkheden / Kennismaking / Gesprek / Piece of the Pi ]